This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ontbinden. U heeft na ontbinding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bed4less.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


Voorwaarden:

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
Het geretourneerde artikel moet ONGEBRUIKT en orginele verpakking geretourneerd worden. Dus al onze producten mogen alleen onbeslapen retour gestuurd worden! Wij hebben geen omruil/slaap garantie. Wel mag u het product netjes uitpakken om dit te bekijken en indien niet naar wens mag u het weer herpakken met de originele verpakking. Wanneer een matras plastic zak toch stuk is kunt u deze los kopen om het product alsnog netje te retourneren. Producten die zonder verpakking, beslapen zijn of met haren retour komen worden niet geaccepteerd. Ook dient u normaal doorzichtig tape te gebruiken en geen bruin tape en of DUKT TAPE!!


Bij speciale matrasmaten accepteren we geen retours. Dit geldt ook voor de lengtematen 190, 210 en 220.


Ruilen of retourneren? Maak dan gebruik van dit retourformulier, download formulier 'Retourneren internetorder'


Omruilen

Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande werkwijze retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Zodra we uw producten retour hebben ontvangen zullen we direct het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten aan u retour overmaken.


Klachten

We dragen zorg voor een snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde producten. Mocht je onverhoopt een klacht hebben dan horen we dat graag! Dan zullen we de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Klachten kunnen indien gewenst ook afgehandeld worden via Stichting Webshop Keurmerk.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. We zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen we je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Bed4less bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je conflict voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

U kunt contact met ons opnemen via het contactpagina, u kunt telefonisch, per mail of via ons chatsysteem contact met ons opnemen.