This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Matras Pocketvering Tencel comfort 3000

€ 149,00
Binnen 1 week geleverd
Matras Pocketvering Tencel comfort 3000
Matras Pocketvering Tencel comfort 3000

Matras Pocketvering Tencel comfort 3000

Met de matras Pocketvering Tencel comfort 3000 van Bed4less wordt u uitgerust wakker dankzij de goede ventilatie. Dit matras heeft 7 zones ter hoogte van schouders en heupen, waardoor u de juiste ondersteuning krijgt. Deze Tencel pocketvering matras blinkt uit in zijn uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Door zijn 300 tonvormige veren en comfort foam afdichting is dit matras een garantie voor een perfect nachtrust.

De matras is afgewerkt met comfort foam wat deze matras een uitstekende veerkracht geeft! Dankzij de 7 zones veren die in deze matras zijn aangebracht biedt de matras een geweldig comfort.


Eigenschappen:

  • Dikte: circa 25cm

  • Geschikt voor: alle type bedbodems

  • Kern: Pocketvering

  • Matras verdeeld over 7-comfort zones

  • 1 jaar fabrieksgarantie

  • Comfort schuim

  • Afneembare en uitwasbare Tencel tijk7-zones comfort

Een pocketvering matras is opgebouwd uit metalen veren elk verpakt in een zakje oftewel pocket. Deze pockets kunnen los van elkaar bewegen. Er zijn zogeheten 5 en 7-zone pocketvering matrassen. Elke zone is afgestemd op een specifiek lichaamsonderdeel. Per zone wordt gebruik gemaakt van verschillende type pocketveren. Hierdoor wordt de wervelkolom in haar natuurlijke vorm ondersteund. Dit geldt ook voor de onderrug. Hieronder vindt u een overzicht van de 7-zones verwerkt in het matras.

 

Meer informatie
Levertijd Binnen 1 week geleverd
Gewicht Tot 50 kg
Schrijf je eigen review
Je plaatst een beoordeling van:Matras Pocketvering Tencel comfort 3000
Je review

   Veelgestelde vragen