This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL

€ 179,00

Levertijd 4 á 5 weken

Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL
Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL

Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL 

Met dit pocketvering matras Dormispring T200 XXL van Bed4less wordt u uitgerust wakker dankzij de goede ventilatie. Daarnaast is dit matras goed geschikt voor zwaardere personen tot 160 kg. Dit matras heeft 7 zones ter hoogte van schouders en heupen, waardoor u de juiste ondersteuning krijgt. Dit matras heeft 240 pocketveren per m², met een draaddikte van 1,8/2,0 mm en is aan beide zijde afgedekt met een drukverdeler en 5 cm PU-Comfortfoam 40 kg/m³. Ook de balken van dit matras hebben een dichtheid van 40 kg/m³. De klima 3d tijk van dit matras is van 150 grams dubbeldoek en is afritsbaar en wasbaar tot 60 graden.

De matras is afgewerkt met comfort foam wat deze matras een uitstekende veerkracht geeft! Dankzij de 7 zones veren die in deze matras zijn aangebracht biedt de matras een geweldig comfort.


Eigenschappen:


  • Dikte: ca. 25 cm

  • Geschikt voor: alle type bedbodems

  • Kern: Pocketvering

  • Matras verdeeld over 7-comfort zones

  • Afdeklaag 5cm PU-Comfort Foam 40

  • Pocketveren (240 per m2)

  • Afneembare en uitwasbare Klima 3-D tijk7-zones comfort

Een pocketvering matras is opgebouwd uit metalen veren elk verpakt in een zakje of pocket. Deze pockets kunnen los van elkaar bewegen. Er zijn zogeheten 5 en 7-zone pocketvering matrassen. Elke zone is afgestemd op een specifiek lichaamsonderdeel. Per zone wordt gebruik gemaakt van verschillende type pocketveren. Hierdoor wordt de wervelkolom in haar natuurlijke vorm ondersteund. Dit geldt ook voor de onderrug. Hieronder vindt u een overzicht van de 7-zones verwerkt in het matras.

 

Meer informatie
Gewicht Tot 50 kg
Levertijd Nederland 4-5 weken
Schrijf je eigen review
Je plaatst een beoordeling van:Pocketvering Matras Dormispring T200 XXL
Je review

   Veelgestelde vragen