This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Matrashoes Basic

€ 34,95
Binnen 1 week geleverd
Matrashoes Basic
Matrashoes Basic Matrashoes Basic Matrashoes Basic Matrashoes Basic

Matrashoes Basic

De matrashoes Basic is een synthetische hoes van dubbeldoek stof. De matrashoes is ademend, anti-allergisch en anti-huisstofmijt. De matrashoes is wasbaar op 40 graden, maar niet geschikt voor de wasdroger. De hoes is voorzien van een rits over drie zijden, waardoor je deze eenvoudig om je huidige matras heen hoest.

Dit matrashoes Basic is voorzien van hoogwaardige materialen, zodat je een lekker fris gevoel van deze nieuwe hoes krijgt. Dit type hoes is een dubbeldoek met een laag 150 gr/m2 dacron voor een extra comfortabel slaapcomfort.


Eigenschappen:

  • Dubbeldoek 100% synthetische vezel 

  • Wasbaar tot 40 graden 

  • Antiallergeen en huisstofmijt 

  • Kleur: wit 

  • Beschikbaar in meerdere maten 

  • Beschikbaar in twee verschillende hoek hoogtes.

 

De juiste afmeting?

Met een nieuwe matrashoes ziet jouw matras er weer als nieuw uit en slaap je weer in een schoon en fris bed.

Om de juiste afmeting te bepalen moet je de kern van het matras opmeten. Haal de huidige matrashoes en eventuele matrasbeschermer eraf. Meet vervolgens de dikte van de matraskern op. Tel hierbij twee centimeter op en bestel die dikte/hoogte van de hoes. Daarnaast zijn de lengte en breedte ook van groot belang. Het is niet erg als er een enkele centimeters verschil zit tussen de matrashoes en het matras. In de hoezen zit voldoende rek en zijn eenvoudig te gebruiken door middel van de rits aan drie zijden. De matrashoes rits je om je matras en dan vormt de hoes zich naar de kern van het matras.

Meer informatie
Levertijd Binnen 1 week geleverd
Kleur Wit
Gewicht Tot 100 kg
Schrijf je eigen review
Je plaatst een beoordeling van:Matrashoes Basic
Je review

   Veelgestelde vragen