This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam

Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 89,95
Vandaag besteld = morgen in huis
Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam
Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam


Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™  Bamboo Charcoal - memory foam 

Dit  orthotherapie-geheugenkussens hebben een aromatherapeutische werking waarmee u de hele nacht door comfortabel kunt gaan slapen.

De superzachte ingewikkelde laag van traagschuim is speciaal ontworpen om het hoge niveau van comfort te garanderen, ongeacht de positie waarin u zich bevindt tijdens uw slaap en past zich aan de vorm van het hoofd en de nek aan zonder enige tegendruk.

Dit natuurlijk bamboo-houtskool kussen heeft als eigenschappen; antibacterieel en vochtregulerend. De ingewikkelde vorm verlicht nek- en schouderpijn en biedt uitstekend comfort.

 

Massage Comfort

De kussens zijn gemaakt van een ingewikkelde superzachte laag van geheugenschuim met verschillende geuren die op maat gemaakt comfort garanderen en voldoen aan de vele behoeften aan rust. De ingewikkelde vorm verlicht nek- en schouderpijn en biedt uitstekend comfort.

 

Ergonomische ondersteuning

Orthotherapie kussens bieden anatomische ondersteuning in combinatie met de drukverlichtende kern van traagschuim. De ergonomisch gevormde kern van geheugenschuim vormt zich zachtjes en vormt zich naar elke beweging, wat leidt tot uitstekende ondersteuning en comfort.Cairfull: reguleert je microklimaat

Cairfull is een hightech 3D-stof die het klimaat in je bed regelt, je droog houdt en uiterst comfortabel is. Aan de ene kant creëert het een permanent luchtruim onder je lichaam. Aan de andere kant vermindert het de druk om u te helpen comfortabeler te slapen. Het luchtruim is ontworpen om actief te ventileren.

Dus bij elke kleine beweging begint de lucht onder uw lichaam te circuleren, waardoor de warmte gelijkmatig over het hele bed wordt verdeeld en de verdamping sterk wordt verbeterd. Houdt je koel in de zomer, warm in de winter en droog het hele jaar door.

 


Traagschuim hoofdkussen

Traagschuim kussens worden gemaakt van polyurethaan. Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim.

Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan transporteert het schuim zich weg van de warmte waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.Eigenschappen:


 • Medium hoofdkussen

 • Traagschuim (bamboo) hoofdkussen

 • Hightech 3D stof: ventilatie 

 • Antiallergeen 

 • Model: classic

 • Optimale luchtcirculatie 

 • Ligcomfort: medium  

 • Afmeting: 60x40x12 cm


TIP: Het is van belang dat u dit hoofdkussen goed onderhoudt en regelmatig even laat luchten.

Meer informatie
Levertijd Vandaag besteld = morgen in huis
Gewicht Tot 50 kg
Schrijf je eigen review
Je plaatst een beoordeling van:Hoofdkussen ORTHOTHERAPY™ Bamboo Charcoal - memory foam
Je review

   Veelgestelde vragen