This is a demo store. No orders will be fulfilled.

 

Bezorgtarieven:

  • Verzendtarief: voor bestelling(en) onder de € 20,- bedraagt de verzendkosten € 6,95
  • Verzendtarief: voor bestelling(en) van € 20,- of meer zijn er geen verzendkosten aan gebonden.Bezorginformatie:

  • Vandaag vóór 16:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis (matrassen, bedden, boxsprings en beddengoed)
  • Let op: niet alle maten zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk altijd de levertijd van het matras.
  • Let op: niet alle type matrassen zijn direct uit voorraad leverbaar, bekijk altijd de levertijd van het matras.
  • Let op: wij bezorgen niet op de Waddeneilanden

 


Boxsprings en bedden

Boxsprings en bedden bezorgen wij zelf en u krijgt een bezorgafspraak telefonisch bevestigd. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen per mail, telefonisch of met ons online chat (let wel op dat u een e-mail adres invult). De algemene levertijd voor onze boxsprings en bedden zijn 3 tot 8 werkdagen, enkele van onze boxsprings hebben een langere leverdatum van 3 á 4 weken, bekijk altijd de levertijd van de boxspring of ledikant die u wilt bestellen.Bezorging en verzending binnen Nederland

Een bestelling via de webshop kan snel en gemakkelijk. Komt u er niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Na plaatsing van uw bestelling wordt er een leverafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag. Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van levering, indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld zodra de bezorgdienst bij u in de buurt is.

Voor kleine artikelen als beddengoed, matrassen topmatrassen en hoofdkussens verzenden wij via PostNL, u ontvangt van ons een track en tracé code per mail waarmee u uw bestelling kunt volgen.

 

updated: 02-04-2020